Генпрокуратура просить громадян, які стали жертвами озброєної банди на території парку відпочинку «Гідропарк», звертатися із заявами до слідчого ГПУ

Слідчими військової прокуратури Генеральної прокуратури України спільно із працівниками Управління внутрішньої безпеки СБУ 10 січня 2016 року у ході здійснення досудового розслідування кримінального провадження затримано осіб, які підозрюються в організації та вчиненні упродовж всього 2015 року на території парку відпочинку «Гідропарк» у місті Києві нападів на окремих осіб з метою заволодіння їх майном.

Органом досудового розслідування вживаються заходи для встановлення усіх фактів нападів, вчинених учасниками озброєної банди поблизу ресторанів та розважальних закладів на території парку відпочинку «Гідропарк» у місті Києві, а також свідків цих нападів.

У зв’язку з цим, Генеральна прокуратура України просить громадян, які стали жертвами протиправних дій осіб, фото яких розміщено нижче, а також громадян, яким відома будь-яка інформація стосовно вказаних осіб та їх діяльності, звертатися із відповідними заявами, які направляти за адресою: 01011, м. Київ, вул. Різницька, 13/15, або особисто прибути за адресою: м. Київ, вул. Авіаконструктора Антонова, 2А до старшого слідчого в особливо важливих справах Пивоваренка Ю.М., чи інформувати слідчого за номером телефону: 242-08-32, (факс: 243-44-30).

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ
Генеральної прокуратури України

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *