Руперт Мердок одружиться з екс-подругою Джаггера

Руперт Мердок одружиться з екс-подругою Джаггера

  • 12 січня 2016


Reuters

Медіамагнат Руперт Мердок одружується з актрисою й моделлю Джеррі Голл.

Вони оголосили про свої заручини в розділі газети Times, присвяченому народженням, смертям і шлюбам. Це видання належить компанії пана Мердока News Corporation.

Цей шлюб стане четвертим для 84-річного Мердока, і першим для 59-річної Голл, хоча раніше вона впродовж багатьох років жила з англійським співаком Міком Джаггером.

За повідомленнями, нові стосунки почалися влітку. За словами речника пана Мердока, пара “у захваті, що одружиться, і з радістю дивиться у майбутнє”.

Уродженець Австралії Руперт Мердок, який зараз має громадянство США, розлучився зі своєю третьою дружиною Венді Денг 2013 року.

23-річні стосунки Джеррі Голл з фронтменом Rolling Stones Міком Джаггером, з яким у неї четверо дітей, закінчилася 1999 року.

Пан Мердок і пані Голл вперше були помічені разом на публіці у жовтні на фіналі Кубка світу з регбі в Лондоні.

За повідомленням Times, пара заручилася у Лос-Анджелесі на вихідних, де вони взяли участь у церемонії нагородження кінопремії Золотий глобус.

“Пан Руперт Мердок, батько Пруденс, Елізабет, Лаклана, Джеймса, Грейс і Хлої Мердок і міс Джеррі Голл, мати Елізабет, Джеймса, Джорджії і Гебріела Джаггерів раді оголосити про свої заручини”, – йдеться у повідомленні в газеті.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *