Програма розвитку ООН завершила відновлення корпусу школи у м. Білицьке

Сьогодні у м. Білицьке завдяки Програмі розвитку ООН у рамках проекту «Відновлення соціальних послуг і налагодження миру в Донецькій і Луганській областях», що фінансується урядом Японії, було відкрито оновлений корпус для дошкільнят на базі ЗОШ №10.

Заступник начальника департаменту освіти і науки Донецької ОДА Олена Макаренко привітала вчителів і дітей з можливістю навчатися в покращених умовах: «Новий корпус світлий та гарний. Я бажаю, щоб ви почували себе тут, як вдома, щоб ці райдужні стіни допомагали вам досягати успішних результатів».

Під час екскурсії школою гостям продемонстрували оновлені утеплені класи, ігрову кімнату, кабінет логопеда, до якого вже записано 35 юних пацієнтів, кімнату для відпочинку, нові вбиральні та ще порожні приміщення, де планують обладнати класи для індивідуальних завдань, тощо.

Керівник Проекту розвитку ООН «Відновлення соціальних послуг та налагодження миру в Донецькій і Луганській областях» Юрій Савко також привітав дітей, їх батьків і вчителів із відкриттям корпусу. У свою чергу малеча, вбрана в українські національні костюми, віддячила дорослим віршами та піснями, пообіцявши гарно вчитись і шанувати свою країну.

Управління інформаційної політики та з питань преси облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *