Вибух газу в квартирі в Українську. Сепаратисти переконали жителів, що це…

Вибух газу в квартирі в Українську. Сепаратисти переконали жителів, що це була бомба Вибух газу в квартирі в Українську. Сепаратисти переконали жителів, що це була бомба (00:01:16)Вибух газу в квартирі в Українську. Сепаратисти переконали жителів, що це була бомба.

В Українську немає українських телеканалів. Не чути українських радіоголосів. Але тут чудово працює сепаратиське та російське телерадіомовлення. І хоча це містечко перебуває під контролем української влади, переважна більшість місцевих жителів прихильники ДНР. А як може бути інакше, якщо в інформаційному полі Україна просто відсутня? Під час зйомки цього відео всі опитані схилялися до версії, котру оприлюднили сепаратисти, буцімто це зовсім не газ вибухнув. Проте оприлюднити свою позицію на камеру люди не бажають.

Нагадаємо, 15 січня 2016 року у містечку Українськ Донецької області на вул. Чкалова, 29 взірвався газ. Внаслідок вибуху зруйновано кілька квартир, загинуло двоє дітей, ще одна дитина та мати перебувають у лікарні. Українськ розташований за кількадесят кілометрів від Донецька.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *