Слідство по розстрілу групи Ендрю вийшло на організацію наркотрафіку — Тука

За його словами, слідчі стикаються з шаленим супротивом з усіх боків, керування трафіком здійснюється високопосадовцями

Деталі оприлюднив на своїй сторінці голова Луганської ВЦА Георгій Тука, який був другом вбитого волонтера Андрія Галущенка. 

«Я вже казав про те, що за день до загибелі, Андрій був у мене і я йому казав: — Люди, які вкусили смак шальних грошей, не відмовляться від цього. Якщо ми їм перекрили кисень щодо вантажівок — треба шукати щось мале і коштовне. Таким можуть бути коштовні камені, драгметали або… наркотики. Нажаль, я був правий: слідство вийшло на організацію наркотрафіку», — пише Георгій Тука.

За його словами, слідчі ГВП стикаються з шаленим супротивом з усіх боків.  

Голова адміністрації інформує про те, що:

1. виток інформації був організований ззовні. І, складається враження, що саме наближення слідчих до фіналу і спричинило таку атаку.
2. була проведена службова перевірка, яка не виявила жодних ознак корупційних дій в військовій прокуратурі АТО.
3. на скільки мені відомо, керування трафіком здійснюється високопосадовцями (іноді — в формі). Далеко не завжди ці люди мешкають в Україні.

«Я маю надію, що, не зважаючи на супротив, слідчим вдасться притягнути до відповідальності не лише «шісток», які діють на лінії розмежування, а й реальних організаторів та кураторів! Порівняно з цією справою, справа «діамантових прокурорів» може виявитись дитячою забавкою!», — додає він.

 

Можу оприлюднити деяку інформацію щодо ходу слідства по розстрілу мобільної групи.Я вже казав про те, що за день до заг…

Опубліковано George Tuka 19 січня 2016 р.

2 вересня 2015 року «Громадське радіо» повідомляло, що біля Щастя розстріляли антиконтрабандну групу — 2 загиблих, 4 поранених. Серед вбитих був відомий волонтер Андрій Галущенко, з псевдо «Ендрю».

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *