Об’єднані громади – це перспектива і майбутнє Донецької області

28 січня на засіданні колегії облдержадміністрації очільник області Павло Жебрівський вручив державні нагороди представникам місцевої та селищної влади з нагоди Дня місцевого самоврядування.

Голова Черкаської селищної ради Слов’янського району Сергій Падалка нагороджений Орденом «За заслуги» ІІІ ступеня та Грамотою Верховної Ради України за заслуги перед українським народом з врученням пам’ятного знака. Також Грамоту Верховної Ради за заслуги перед українським народом з врученням пам’ятного знака отримав Володимир Кучеріненко, голова Октябрської сільської ради Добропільського району.

«Це дуже важливо, що зараз в області вже створені три об’єднані територіальні громади. Сподіваюсь, у березні будуть призначені вибори ще в трьох: Артемівській, Андріївській та Очеретянській», – підкреслив голова облдержадміністрації.

Павло Жебрівський зазначив, що нагороди вручені авансом. Створити громаду – тільки перший крок, попереду кропітка робота з життєзабезпечення та розвитку територій.

«На заміну нав’язаної Путіним федералізації люди мають показати, що об’єднані громади – це перспектива і майбутнє Донецької області та всієї України. І тому вручені нагороди не тільки за те, що ви зробили, а в першу чергу за те, що ви маєте зробити!», – наголосив голова Донецької ОДА.

Управління інформаційної політики та з питань преси облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *