Павло ЖебрівськийДва дні тому терористи з тимчасово окупованої території обстріляли контрольні пункти в’їзду-виїзду в

Павло Жебрівський

Два дні тому терористи з тимчасово окупованої території обстріляли контрольні пункти в’їзду-виїзду в районі Майорська і Мар’їнки. Сьогодні обстановку довкола населених пунктів проінспектував особисто. Є побоювання повторення ситуації а-ля Волноваха, коли був розстріляний автобус з людьми. Якщо зі сторони бойовиків триватимуть обстріли по КПВВ, не виключаю їх тимчасового закриття. На сьогодні поки такої необхідності не бачу.

Крім того, перевірив, як триває будівництво пошкодженого ще влітку газопроводу. Терористи діють за принципом: чим гірше живеться людям на контрольованій українською владою території, тим для них краще. Якби не заважили, максимум за 10 днів газ можна було б подати до будинків Мар’їнки і Красногорівки, запустити завод. Ремонтники не можуть працювати, оскільки російська сторона не дає гарантій безпеки.
Сьогодні дивився в очі стареньким, чиї будинки в останні дні опинились на лінії вогню. Пенсіонери, яким далеко за 70, їм немає куди їхати. А негідники, бавлячись, обстрілюють з АГС, мінометів їхнє житло. Слава Богу, всі живі. Єдине, чого просять – забезпечити мир. Безумовно, допомогу матеріалами (вугілля, скло шифер) обов’язково надамо. Але наша ключова задача – докласти максимум зусиль, щоб люди просто не боялися жити.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=5191643049327..


Посилання
www.facebook.com

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *