НА ДОНЕЧЧИНІ ТЕРОРИСТИ ОБСТРІЛЯЛИ АВТОМОБІЛЬ ХАРКІВСЬКИХ ВОЛОНТЕРІВ-МЕДИКІВВолонтери приїхали на машині швидкої допомоги на український

НА ДОНЕЧЧИНІ ТЕРОРИСТИ ОБСТРІЛЯЛИ АВТОМОБІЛЬ ХАРКІВСЬКИХ ВОЛОНТЕРІВ-МЕДИКІВ

Волонтери приїхали на машині швидкої допомоги на український блокпост неподалік Майорська на Донеччині, щоб забрати до військового шпиталю двох поранених, і потрапили під мінометний обстріл.

Про це повідомляє УНН з посиланням на слова волонтерів громадської організації "Сестра милосердя АТО/Харків".

За інформацією видання, коли почався мінометний обстріл, водій та лікар встигли вийти з машини. Однак внаслідок розривів снарядів медик та один військовий зазнали поранень. Пошкоджений був і автомобіль – осколки пробили радіатор, усі чотири колеса та скло. Усіх поранених ушпиталили до Артемівської лікарні.

"Машина постраждала сильно, скла немає, радіатор розірваний, коліс немає. Лікар отримала серйозне осколкове в плече, зараз у лікарні в Артемівську. Не дивлячись на поранення, вона надавала допомогу постраждалим від обстрілу", – розповіли волонтери.

Машина волонтерів постраждала і для ремонту непридатна. Волонтери впевнені, що бойовики стріляли прицільно по ним, тому що постріли почалися, як тільки вони виїхали з блокпоста.

"Стан у всіх нормальний, вони в Артемівську, в лікарні. Всі живі, все нормально, все у свідомості. Нашого лікаря везтимуть у Київ, в лікарню, а водія доставлять до Харкова", – розповіла керівник БФ "Сестра милосердя АТО" Ярина Чаговець.

http://www.5.ua/ato-na-shodi/Na-Donechchyni-terorysty..


Посилання
www.5.ua

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *