Україна закликала французький телеканал не транслювати фільм про МайданПосольство України у Франції закликало керівництво

Україна закликала французький телеканал не транслювати фільм про Майдан

Посольство України у Франції закликало керівництво телеканалу Canal+ переглянути можливість трансляції фільму французького режисера Поля Морейри «Україна, маски революції».

Про це дипломатичне відомство повідомило у Facebook.

«Ми були розчаровані дізнатися, що 1 лютого Canal+ , в рамках спеціального розслідування надає ефір документальному фільму «Маски революції», який дає глядачеві помилкове уявлення про ситуацію в Україні», – йдеться в заяві, цитує «Українська Правда».

Як зазначає українське диппредставництво, фільм представлений як «солодка музика для вух прихильників теорій змови і російської пропаганди».

«У зв'язку з цим ми почали переговори і звернувся з листом до голови Наглядової ради групи Canal+ Вінсента Боллоре. Ми також запропонували добірку документальних фільмів про події в Україні», – наголосило посольство.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 1 лютого на одному з найбільших телеканалів Франції продемонструють фільм французького режисера Поля Морейри «Україна, маски революції».

http://www.hromadske.tv/society/ukrayinske-zaklikala-..


Посилання
www.hromadske.tv

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *