В одному з коментарів на вчорашній пост про Кузнецовськ прозвучала …

В одному з коментарів на вчорашній пост про Кузнецовськ прозвучала пропозиція зробити пілотний проект з децентралізації, наприклад у Рівенській області. На мій погляд, час пілотних проектів, коли в одному місці чи області щось робилось, а усі решту мали дивитись і чекати, минув.

Сьогодні децентралізація – це реальний проект, який уже дає позитивні зміни по усій Україні. Я наводив тут приклади Чугуєва, Броварів, Острогу. Ось ще приклад – на цей раз дитячий садок у моїй рідній Вінниці, який зроблений за кошти Фонду регіонального розвитку і який я вчора мав можливість оглянути.

Таких проектів тільки за минулий рік реалізовано десятки і сотні по Україні і я буду і надалі про них писати. А цього року, завдяки тому що ми відстояли бюджетну децентралізацію, будуть втілені ще десятки і сотні проектів з облаштування садочків, лікарень, шкіл, клубів, котелень, доріг – знову ж таки не в одній зразково-показовій області, а повсюди. І це найбільш переконливий аргумент для тих, хто досі сумнівається, що децентраплізація – одна з ключових реформ, необхідних, щоб змінити Україну.

#Децентралізація

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *