Віктор Шокін зустрівся з новопризначеним главою Консультативної місії ЄС Кястутісом Ланчінскасом

4 лютого Посол Європейського Союзу Ян Томбінський представив Генеральному прокурору України Віктору Шокіну новопризначеного главу Консультативної місії Європейського Союзу Кястутіса Ланчінскаса. У зустрічі також, зокрема, взяли участь заступник Генерального прокурора України-керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький, а також: Посол Європейського Союзу та голова Представництва ЄС в Україні Ян Томбінський, командувач цивільними операціями ЄС Кеннет Дін, голова сектору Європи, директор цивільного планування та спроможностей Алексіс Гупін.

Віктор Шокін привітав новопризначеного главу Консультативної місії ЄС і побажав плідної роботи на відповідальній посаді. «Я впевнений, що наша співпраця, як була плідною для України, так і буде надалі», – висловив переконання Генеральний прокурор України.

Також Віктор Шокін розповів гостям про процес реформування та оновлення органів прокуратури, успіхи та проблеми у цьому, подякував представникам Європейського Союзу за постійну увагу та підтримку.

Керівники Представництва та Консультативної місії Європейського Союзу мали змогу поставити запитання Генеральному прокурору України, його заступнику-керівнику Спеціалізованої антикорупційної прокуратури та отримали на них вичерпні відповіді.

Новопризначений керівник Консультативної місії заявив, що буде радий запропонувати допомогу Україні на шляху реформування та сподівається, що це дасть можливість уникнути помилок.

Учасники зустрічі висловили підтримку пропозиції Посла ЄС Яна Томбінського щодо подальшого поглиблення співробітництва і висловили впевненість у його позитивному результаті.

  

Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ
Генеральної прокуратури України

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *