Спецпризначенці НАБУ склали присягу народу України

Працівники Управління спеціальних операцій Національного антикорупційного бюро склали присягу українському народові у присутності Президента Петра Порошенка та директора Бюро Артема Ситника.

Усвідомлюючи високу відповідальність, спецпризначенці заприсяглися неухильно дотримуватися Конституції та законів України, поважати та охороняти права, свободи і законні інтереси людини і громадянина, честь держави, бути чесними, сумлінними і дисциплінованими, зберігати державну та іншу охоронювану законом таємницю.

Під час заходу Глава держави підкреслив унікальність структури Бюро: «В одному органі сконцентровані і оперативні працівники, і аналітики, і силові підрозділи, і детективи. Таким чином, НАБУ об’єднує в собі всі функції, необхідні для того, щоб рішуче продемонструвати українському народові та всьому світові ефективність боротьби з корупцією».

За словами П. Порошенка, силова складова Антикорупційного бюро є не менш важливою за інші підрозділи. Звертаючись до працівників Управління спецоперацій, він наголосив: «Країна, влада і я як Президент чекаємо від Антикорупційного бюро рішучої, безкомпромісної і ефективної роботи із викорінення корупції в Україні. Зі свого боку можу твердо гарантувати: політична воля, яка забезпечує ефективну діяльність НАБУ, присутня і у Президента, і в української влади».

В свою чергу Президент наголосив, що держава створила всі необхідні умови для роботи НАБУ: високе грошове забезпечення, надійний захист, гідне озброєння.

«БТР тут – це символ того, що ніхто не зупинить детективів Національного антикорупційного бюро і бійців підрозділів спеціальних операцій. Все, що необхідно, буде отримувати НАБУ для ефективного виконання своїх функцій. Переконаний, успіх НАБУ у боротьбі з корупцією – це відправна точка успіху України на шляху до Євросоюзу, а в найближчій перспективі, уже через декілька місяців, до запровадження безвізового режиму з ЄС», – підкреслив Глава держави.

 

Фото: http://www.president.gov.ua/

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *