Пам’яті Володимира Наумова, Героя Небесної Сотні

Сьогодні в Світлівській загальноосвітній школі відбувся захід «Небесна Сотня. На сторожі Гідності». Місце проведення цих урочистостей вибрано не випадково – адже саме випускником Світлівської ЗОШ був Герой Небесної Сотні, Герой України Володимир Наумов, який загинув 18 лютого 2014 року під час історичних подій на Майдані. На заході були присутні заступник голови Добропільської райдержадміністрації Наталя Перекотій, керівник апарату райдержадміністрації Василь Перейма, Світлівський сільський голова Валентин Колосов, делегації сільських рад, начальники управлінь, відділів та самостійних підрозділів, громада села, учні школи, представники ЗМІ. Урочистості розпочалися на шкільному подвір’ї з виконання Державного Гімну України та покладання квітів до меморіальної дошки Володимиру Наумову, Герою Небесної Сотні.

У чудовому виконанні Анастасії Островської пролунала пісня «Пливе кача по Тисині», народний гімн Майдану. Героям Майдану і воїнам-захисникам України, які загинули за світле майбутнє України, була присвячена хвилина мовчання.

Після урочистостей делегація від райдержадміністрації відвідали мати Героя Небесної Сотні Ольгу Єгорівну Наумову, подарували їй квіти, подарунок на згадку, подякували їй за виховання сина та побажали міцного здоров’я. Завершенням цілої низки заходів було покладання квітів та запалення свічок на могилі загиблого на Майдані Володимира Наумова.

За інформацією Департаменту з питань внутрішньої політики ОДА

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *