Українських бійців в АТО поранено через необережне поводження з вибухівкою

Поблизу Мар’їнки внаслідок необережного поводження із засобами підриву отримали поранення та травми декілька військовослужбовців

Як повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook, загиблих немає.

«Наразі на місці події працює комісія, яка має з’ясувати усі обставини, після чого буде оприлюднена уся детальна інформація», – йдеться в повідомленні.

21 лютого, протягом дня бойовики 17 раз обстріляли позиції українських військових. При цьому наголошується, що обстріли мали провокаційний характер.

«Зокрема, на маріупольському напрямку по опорних пунктах неподалік Мар’їнки ворог вів вогонь з гранатометів та стрілецької зброї. На Донецькому напрямку з АГС та великокаліберного кулемета проросійські найманці обстріляли позиції українських військ поблизу Зайцевого. Опорні пункти наших військ в районі Красногорівки, Пісків, Троїцького, Новгородського бойовики обстріляли з великокаліберних кулеметів, а позиції в районі Первомайського та Авдіївки з протитанкового гранатомету».

Раніше штаб повідомляв про те, що 22 лютого 2016 року поновить роботу у звичайному режимі КПВВ «Мар’їнка» у зв’язку зі стабілізацією обстановки та зменшенням кількості обстрілів.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *