В Красноармійську провели семінар-тренінг «Реформування місцевого самоврядування»

25 лютого 2016 року в м. Красноармійськ було проведено семінар-тренінг «Реформування місцевого самоврядування» для студентів-активістів, членів студентського самоврядування, молодих громадських активістів міста. Захід відбувся за сприяння Української миротворчої школи, Донецької облдержадміністрації та Красноармійської міської ради.

Олександр Таненок, член Української миротворчої школи, ознайомив присутніх з поняттям, функціями та повноваженнями органів місцевого самоврядування в Україні. Він також наголосив на тому, що запорукою успішної реформи з децентралізації влади в Україні є активізація територіальних громад, запобігання корупції, утвердження демократичних традицій.

Учасникам заходу було запропоновано надати відповіді на запитання щодо їх очікування від реформи місцевого самоврядування, проблем в реалізації децентралізації влади, ідей розвитку міста. Молодь активно приймала участь в обговоренні. Найактивнішим  учасникам семінару були вручені збірники міжнародної науково-практичної конференції «Місцеве самоврядування на Донбасі: історія, проблеми та перспективи розвитку як невід’ємної складової місцевого самоврядування України».

За інформацією Департаменту з питань внутрішньої політики ОДА

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *