Індія: чоловік убив 14 родичів і наклав на себе руки

35-річний індієць Хансіл Варекар зарізав 14 членів власної родини, включно з батьками і сімома дітьми, після чого наклав на себе руки, повідомляє місцева поліція.

Інцидент стався у містечку Тхане, що неподалік Мумбаї.

За даними поліції, у суботу ввечері родина Варекар, яку добре знали в окрузі і вважали благополучною, зібралася за вечерею із урочистого приводу.

У поліції повідомили, що після того, як родина заснула, чоловік зачинив усі двері в будинку, узяв кухонний ніж і убив власну дружину, сімох дітей, трьох сестер і батьків, після чого повісився.

За даними деяких місцевих ЗМІ, Хансіл Варекар підсипав родичам у їжу снодійне. Поліція поки що не підтвердила цю інформацію.

Сусіди дізналися про трагедію, почувши крики іще однієї сестри, якій вдалося вижити. Зокрема, жінку почув один із сусідів, який, прибігши на крики, розбив вікно, допоміг постраждалій вибратися із будинку і викликав поліцію.

Речник місцевої поліції повідомив агентству AFP, що жінка наразі “глибоко травмована” інцидентом і перебуває у лікарні. Правоохоронці кажуть, що ще збираються допитати вцілілу з приводу трагедії.

Мотиви Хансіла Варекара поки що невідомі. За деякими даними, чоловік працював бухгалтером у Мумбаї.

What’s wrong with the BBC? This entry passed through the Full-Text RSS service – if this is your content and you’re reading it on someone else’s site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *