Голова Донецької ОДА вручив нагороди тим, хто воює та рятує життя

В понеділок під час засідання восьмої колегії Донецької облдержадміністрації очільник області Павло Жебрівський традиційно вручив почесні нагороди.

Указами Президента України за значний особистий внесок у розвиток вітчизняного енергетичного комплексу, у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм нагороджено трьох донеччан.

Медаль «За працю і звитягу» отримав директор теплової електричної станції відокремленого підрозділу «Вуглегірська теплова електрична станція» акціонерного товариства «Центренерго» Сергій Тарутін. Ордени «За мужність» ІІІ ступеня отримали завідувачі відділень комунальної лікувально-профілактичної установи «Селидівська центральна міська лікарня» Олександр Михайленко та Олександр Островський.

«Ми сьогодні нагородили людей, які не просто працюють, а рятують життя. Лікарі Селидівської лікарні поставили на ноги багато військовослужбовців, які отримали поранення під час проведення АТО. Керівник Вуглегірської ТЕС захищає батьківщину на передовій. Дуже хочу, щоб ми почали нагороджувати виключно за звитягу і працю у відбудові Донеччини. Так і буде, коли на нашій землі запанує мир», – наголосив Павло Жебрівський.

Управління інформаційної політики та з питань преси облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *