Міномети бойовиків обстрілюють сили АТО, українські військові відповідають

Протягом дня в штабі АТО зафіксували 26 випадків порушення режиму тиші з боку незаконних збройних формувань

В прес-центрі штабу АТО уточнюють, що 16 обстрілів нараховано на Донецькому напрямку, ще 10 — на Маріупольському.

«Порушуючи Мінські угоди, терористи з мінометів обстріляли опорні пункти поблизу Красногорівки та Пісків. Зі сторони Старомихайлівки по позиціях наших військ поблизу Красногорівки бойовики вели вогонь з зенітної установки. З гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї російські терористи обстріляли укріплення в районі Новгородського, Луганського, Троїцького, Пісків та Опитного», — йдеться в повідомленні штабу.

Згідно наданої інформації, на Маріупольському напрямку бойовики особливо інтенсивно вели вогонь по опорних пунктах поблизу Мар’їнки та Водяного.

«Неприцільний вогонь з мінометів ворог вів поблизу Красногорівки, а з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї поблизу Троїцького, Пісків, Опитного, Новгородського та Луганського», — зазначають у штабі й додають, що у декількох випадках українські військові були вимушені відкрити вогонь у відповідь зі стрілецької зброї.

В той же час, місцеві мешканці увесь день повідомляють про бойові дії в районі Мар’їнки та Красногорівки.

 

VK #Марьинка «16:45 — вялотекущие, но боевые действия не прекращаются. По инсайдерской информации в Марьинку выдвинулось ОБСЕ»

— Necro Mancer (@666_mancer) February 29, 2016

Красногоровка Старомихаловка очень мощно!!!

— garik (@garik2109) February 29, 2016

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *