Окрема добровольча чота «Карпатська Січ»Загальне зведення по зоні конфлікту станом на 9:00, 29 лютого

Окрема добровольча чота «Карпатська Січ»

Загальне зведення по зоні конфлікту станом на 9:00, 29 лютого 2016 року

Минулої ночі позиції «Карпатської Січі» були обстріляні зі стрілецької зброї та гранатометів АГС і СПГ. Втрат і поранених не маємо.

В зоні конфлікту ситуація залишається напруженою, але контрольованою. На донецькому напрямку терористи обстріляли позиції української Армії в районі Авдіївки та Зайцевого з мінометів 82 і 120 мм.

З гранатометів та великокаліберних кулеметів ворог вів вогонь по опорних пунктах в районі Пісків, Опитного, Новгородського, Троїцького та Майорська. БМП та снайпери обстріляли наші позиції поблизу Троїцького.

На Маріупольському напрямку російські бойовики з 82-мм міномету вели вогонь по укріпленнях ЗСУ поруч з Талаківкою, а з гранатометів та великокаліберних кулеметів по опорних пунктах поблизу Красногорівки та Мар’їнки. На Луганському напрямку ворог активізував свої дії та обстріляв з міномета та АГС позиції наших військ поруч з н.п. Оріхове.

Неприцільний вогонь російські терористи вели по позиціях ЗСУ з 120 та 82 мм мінометів, гранатометів та великокаліберних кулеметів в районі Майорська, Красногорівки, Авдіївки, Луганського, Богуславського та Новозванівки.

Після опівночі обстріли позицій Збройних Сил України припинилися.
Прес-служба підрозділу «Карпатська Січ».
https://www.facebook.com/karpatsich/photos/a.15368370..


Посилання
www.facebook.com

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *