Цементний завод в Ясинуватій вивезли до Росії, — розвідка

За даними розвідки, станом російські військовослужбовці незаконно вивезли з Донбасу щонайменше шість підприємств

Російських військовослужбовців демонтувала та вивезла до Російської Федерації обладнання цементного заводу, розташованого у населеному пункті Ясинувата Донецької області. Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міноборони України.

«Зафіксовано нові факти розкрадання та вивезення з території тимчасово окупованих районів України до Росії обладнання та матеріально-технічних засобів промислових об’єктів. 27 лютого ц.р. група російських військовослужбовців демонтувала та вивезла до Російської Федерації обладнання цементного заводу, розташованого у н.п.Ясинувата», — йдеться у повідомленні.

Раніше українська розвідка заявляла про те, що на підконтрольних бойовикам районах Луганської області триває демонтаж та вивезення на територію Росії виробничих потужностей щонайменше шести підприємств, а саме: ЗАТ “Луганський машинобудівний завод ім.Пархоменка”, ВАТ “Машинобудівний завод — 100”, ДП “ЦКБМ Донець”, ПАТ “Завод гірськорятувальної техніки “Горизонт”, ПАТ “Луганськтепловоз” та ТОВ “ПОЛІ-ПАК”, передає Укрінформ

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *