Оновлений Центр позашкільної роботи в Краматорську розпочав роботу

28 лютого в Краматорську урочисто відкрив двері для відвідувачів оновлений Центр позашкільної роботи. Витрати на модернізацію закладу вдалося покрити за рахунок участі в проекті «Сприяння стабілізації громад на Донбасі» від народу Японії та Міжнародної організації з міграції в Україні.

З привітальним словом до гостей і партнерів звернулися т.в.о. заступника голови Донецької ОДА Ігор Стокоз, програмний координатор МОМ пані Естер Руїз де Азуа, заступник міського голови  Краматорська Наталія Чукова , члени ініціативної групи.  

Усі присутні на заході мали можливість ознайомитись з роботою Центру позашкільної роботи, переглянути виставки, відвідати заняття в гуртках за напрямками декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва, науково-технічної творчості,  авіамоделювання. Цікавими були майстер-класи  з орігамі, фітодизайну та малювання ієрогліфів, які приготували майстри Україно-Японського центру. Свято завершилось концертною програмою та подарунками від МОМ –  книги з історії та традицій японського народу.

Окрім фінансування ремонтних робіт, за кошти спонсорів для Центру придбано мультимедійну та музичну апаратуру для масових заходів, костюми, важливі канцелярські дрібниці для майстер-класів. Проект, який реалізується за підтримки Уряду Японії в Україні, має на меті сприяти стабілізації громад у мирному Донбасі, залучати їх до спільних заходів.

Управління інформаційної політики та з питань преси облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *