Морські та донецькі прикордонники зійшлися у футбольному бою

Вихідними між командами загону морської охорони, що дислокуються в Маріуполі та Донецьким прикордонним загоном пройшов футбольний поєдинок. Товариський матч зіграли на полі для міні-футболу в Приморському районі. Хоч погода була не зовсім сприятлива, проте це не завадило “зеленим беретам” проявити свої спортивні навики.
Першими на міцність прикордонників загону морської охорони випробувала команда Донецького загону, забивши “круглого” у їхні ворота. Ті, в свою чергу, не забарились та швидко зрівняли рахунок. Протягом всієї гри прикордонники створювали безліч небезпечних моментів, в яких стійко приходилось проявляти себе голкіперам. Аби не пропустити влучного пострілу в свої ворота, вони виявляли максимальну пильність.
“Тримати руку на пульсі”, – вигукували гравці то однієї, то іншої команди. Протягом поєдинку рахунок то набирав різницю на користь одних, то зрівнювався. Емоції переповнювали не тільки гравців, а й вболівальників. Останні, як досвідчені футболісти, ділились враженнями між собою.
Втім цього разу у футбольному спарингу, як на полі бою, втрати понесла команда прикордонників Донецького загону. Серія пенальті поставила фінальну крапку з рахунком 7:6, подарувавши перемогу захисникам морських рубежів.

Як розповів перший заступник начальника Донецького загону полковник Олександр Іванов, подібні матчі вони проводять щонеділі. Підтримувати відмінну фізичну форму для прикордонників є пріоритетним на сьогодні. Гартувати витримку, дух і зрештою здобувати чи то таку жаданну перемогу, чи потерпати фіаско – це все в комплексі допомагає їм не зупинятися на здобутому, а рухатися далі до нових вершин. Команди супротивника бувають різними, нерідко прикордонники збираються своїм зеленостроєм.
Прес-служба Донецького прикордонного загону


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *