Rodion ShovkoshytnyiВважаю, що військова прокуратура мала раніше оприлюднити результати поліграфу. Наприклад, одразу після того,

Rodion Shovkoshytnyi

Вважаю, що військова прокуратура мала раніше оприлюднити результати поліграфу. Наприклад, одразу після того, як "друзі" витягли з Сармата в них з під носа підозрюваного, який просидів там кілька днів.

Результати поліграфу Ніколюка знала обмежена кількість людей. Радий, що тепер це оприлюднено, і їх може побачити суспільство.

Якщо ВП все ж сподівається довести цю справу до логічного завершення, то має розуміти, що єдиний шлях боротися з надзвичайно впливовими "друзями" – максимальна публічність і відкритість для журналістів (в межах розумного).

Бо вакуум інформації породжує чутки і дає широке поле для маніпуляцій.
___________
Aleksei Bobrovnikov

Вуаля. Это официальный ответ прокуратуры на наш запрос по делу Эндрю и данным полиграфической экспертизы фигурантов дела.
Итак, как следует из этого письма комбриг 92 омбр "выявив нещирість" ответив "да" на вопрос была ли причастна ДРГ к смерти группы Эндрю.

Он также "виявив нещирість" ответив "нет" на вопрос "принимали ли вы меры по сокрытию вещественных доказательств с места нападения на мобильную группу?" и "скрываете ли вы истинные причины расстрела мобильной группы 2 сентября 2015 года".
Документ только что получен от военной прокуратуры в ответ на официальный запрос ТСН тиждень.
#galuschenkogate
https://www.facebook.com/rodion.shovkoshytnyi/posts/1..


Посилання
www.facebook.com

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *