Авдіївка залишається найгарячішою точкою на лінії фронту, — штаб

О 15.00 проросійські формування збільшили кількість обстрілів по укріпленнях сил АТО та обстріляли позиції поруч з Авдіївкою з міномету калібру 82 мм, гранатометів різних систем та стрілецької зброї

18 березня, порівняно з іншими днями, бойова активність бойовиків дещо знизилась. Всього зафіксовано 18 обстрілів позицій ЗСУ, з них 12 на Донецькому та 6 на Маріупольському напрямках. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО. 

З міномету калібру 82 мм незаконні збройні формування обстріляли позиції української армії поблизу Красногорівки, зі стрілецької зброї — поблизу Мар’їнки та Новотроїцького. 

«Неприцільним вогнем по опорних пунктах поблизу Невельського, Красногорівки, Новгородського та Авдіївки ворог намагався спровокувати наших бійців на вогонь у відповідь», — йдеться у повідомленні штабу

О 15.00 проросійські формування збільшили кількість обстрілів по укріпленнях сил АТО та обстріляли позиції поруч з Авдіївкою з міномету калібру 82 мм, гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

По укріпленнях поблизу Зайцевого бойовики вели вогонь з мінометів калібру 120 мм, а по позиціях поруч з Ленінським з кулеметів великого калібру. 
Майорськ обстрілювали з гранатометів, кулеметів великого калібру та стрілецької зброї.

Як повідомляла українська розвідка, у район Луганська, Красного Луча та Горлівки незаконні збройні формування стягнути танки та 122-мм РСЗВ «Град». Українська сторона вже поінформувала про це Спеціальну моніторингову місію ОБСЄ. 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *