У Британії засудили “конопляну маму” за смертельну ДТП

Суд визнав винною у вбивстві матір, що після куріння коноплі сіла за кермо і потрапила в ДТП, у якій загинула її донька та дівчина сина.

37-літня Анастасія Джеймс курила марихуану перед катастрофою на трасі М1 біля Лечестера, встановив місцевий суд.

Її 14-літня донька Дестіні та 18-літня дівчина сина Меган загинули, коли машина вилетіла з траси та врізалась у дерево.

Анастасія Джеймс заперечувала усі звинувачення.

Суд визнав матір винною за двома пунктами щодо заподіяння смерті через необережне водіння, яке спричинене вживанням наркотиків.

Суд встановив, що жінка була на дитячому дні народженні перед тим, як вирішила покурити марихуану – що вона зробила або перед виїздом, або вже під час дороги додому.

Експерт Девід Беррі заявив журі, що сліди марихуани, знайдені у крові жінки, суттєво вплинув на стан водія. Він також заявив, що така кількість наркотику не могла потрапити в організм під час пасивного куріння.

Джеймс на суді стверджувала, що припинила вживати марихуану через свою роботу приватним детективом.

Вона сама отримала травму голови й заперечила куріння будь-чого того дня та звинуватила у трагедії машину.

“Я пам’ятаю, як їду прямо, а потім машину повело. Я міцно тримала кермо, але машину вело праворуч”, – заявила звинувачена.

Суд зауважив, що Джеймс судили за зберігання марихуани в 2000 році, також вона раніше була залучена до просвіти молоді щодо наркотиків.

What’s wrong with the BBC? This entry passed through the Full-Text RSS service – if this is your content and you’re reading it on someone else’s site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *