Гітлянська ОленаЩойно вийшла з кабінету Голови СБУ Василя Грицака. Він та й ми всі

Гітлянська Олена

Щойно вийшла з кабінету Голови СБУ Василя Грицака. Він та й ми всі здивовані: Овва! Яка бурхлива реакція на припущення щодо можливого «російського сліду» в терактах у Брюсселі. Вважаємо неприпустимим принижуватись до рівня "сам дурак". Культура вищого російського політичного керівництва не викликає подиву.

На нашу думку, «придурками» і «дегенератами» слід називати тих, хто посилає своїх співгромадян – цивільних та військових – на неоголошену війну з колись братнім народом; а коли ті повертаються додому понівеченими або у рефрижераторах – відмовляються від них зі словами «мы вас туда не посылали». (http://www.gazeta.ru/politics/2016/01/31_a_8046455.sh..). Так хто є хто? «Ла-ла-ла-ла…»
Дійсно, яка ж бурхлива реакція російських посадовців на теракти в столиці Бельгії. Деякі російські офіційні особи прямо пов’язують їх з посиленням протидії НАТО російській агресії та підсиленням обороноздатності країн-членів Альянсу. Пряма цитата слів Алєксєя Пушкова, глави комітету Держдуми у міжнародних справах: «пока Столтенберг, себя не помня, сражается с мнимой «росс. угрозой» и размещает войска в Латвии, у него под носом, в Брюсселе взрывают людей». Виходить, зі слів Пушкова, якби НАТО не вело боротьбу з російською агресією, то терактів у Брюсселі могло б і не бути?!!! І все це функціонер Держдуми говорить у цинічному та фамільярному тоні.
Згадувана Пушковим «мнимая российская угроза» сумно відома мирним грузинам, прибалтам, сирійцям, молдованам та, звичайно, нам – українцям.
Речниця МЗС РФ Марія Захарова взагалі написала, що «не можна підтримувати терористів в одній частині світу і не очікувати, що вони не прийдуть в іншій». На що вона натякає? Невже на те, що за спинами терористів стоять європейські уряди?
Може вона у цих аналітичних викладках спирається на вже багаторічний досвід своєї країни щодо підтримки тероризму на Донбасі?
На фоні протокольних співчуттів російського істеблішменту такі натяки ставлять під питання щирість Росії спільно з цивілізованим світом боротись з тероризмом.
А як трактувати авіаудари Росії у Сирії, внаслідок яких гинуло мирне населення (а ніяк не ІДІЛ, який навпаки, міг посилювати свої позиції)? Можливо, це державний тероризм?

https://www.facebook.com/giolena11/posts/979290252119..


Посилання
www.facebook.com

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *