Два військовослужбовці РФ дезертирували з полку на Донбасі — розвідка

За даними розвідки, рівень військової дисципліни та морально-психологічний стан російських військовослужбовців 9 ошмсп мп в Новоазовську залишається низьким

Зафіксовані чергові втрати особового складу розвідувальних підрозділів 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК ЗС РФ. 25-26 березня у районі н.п. Широкине та Комінтернове отримали поранення п’ять російських військовослужбовців, що діяли у складі диверсійно-розвідувальних груп, про це повідомляється у зведенні Головного управління розвідки за 28 березня.

«26 березня дезертирувало два російських військовослужбовці мінометної батареї полку, що потерпали від позастатутних відносин з боку командира мінометної батареї 9 ошмсп мп лейтенанта ЗС РФ Литвинова Костянтина Ігоревича», — йдеться в повідомленні.

Лейтенант ЗС РФ Литвинов Костянтин Ігоревич


Авторські права: Головне управління розвідки

За даними розвідки, незважаючи на чисельні перевірки командуванням 1 АК ЗС РФ, залишається низьким рівень військової дисципліни та морально-психологічний стан російських військовослужбовців 9 ошмсп мп.

«27 березня під час чергування на вузлі зв’язку підірвав себе гранатою та загинув внаслідок отриманих поранень офіцер підрозділу зв’язку 9 ошмсп мп старший лейтенант ЗС РФ Пулянцев Сергій Вікторович, 1987 р. н», — додають в ГУР.

Також повідомляється, що у період з 29 березня по 4 квітня ц.р. командування 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) армійських корпусів ЗС РФ, під виглядом проведення навчань з бойовими стрільбами, планує масштабні провокаційні обстріли передових позицій сил АТО для виклику вогню у відповідь. Задум операції передбачає здійснення збройних провокацій проти Збройних Сил України з метою звинувачення української сторони у порушенні Мінських домовленостей та отримання підстав для початку наступальних бойових дій.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *