У Старобільську відбувся літературно-музичний фестиваль «Дорога на …

У Старобільську відбувся літературно-музичний фестиваль «Дорога на Схід»

Минулої неділі Старобільськ приймав учасників літературно-музичного фестивалю «Дорога на Схід», мета якого – культурна підтримка людей на Донбасі. Організаторами та партнерами акції, що відбувається в рамках «Української ініціативи з підвищення впевненості» за підтримки USAID, виступили молодіжне об’єднання «Остання Барикада», видавництво «Смолоскип», Благодійний фонд «Національне відродження», ГО «Фундація регіональних ініціатив».
Літературна частина фестивалю та зустрічі з літераторами відбулися за підтримки Луганської обласної універсальної наукової бібліотеки
ім. О.М.Горького та наукової бібліотеки Луганського національного університету імені Тараса Шевченка, де вірші читали поети Сергій Жадан і Дмитро Лазуткін.
Бібліотекарям Луганщини вони подарували близько півтисячі нових видань українських прозаїків і поетів, а також літературу з економіки.
Завершився фестиваль приголомшливим музичним сейшеном за участю гуртів KozaсkSystem і «Оркестр ЧЕ», Сергія Жадана вже в якості фронтмена харківської групи «Собаки в космосі» та місцевих талановитих музикантів.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *