Владислав Куценко: під час одержання хабара у розмірі 5 тис дол США затримано прокурора відділу прокуратури Одеської області

У вівторок, 29 березня, слідчими військової прокуратури Південного регіону за матеріалами СБУ було затримано під час одержання неправомірної вигоди у розмірі 5 тис дол США прокурора відділу прокуратури Одеської області, який 16 березня цього року був переведений на цю посаду з однієї з місцевих прокуратур м. Одеси за результатами особистої співбесіди з Д. Сакварелідзе. Про це на брифінгу повідомив прокурор Генеральної прокуратури України Владислав Куценко.

За даним фактом, як повідомив прокурор Генеральної прокуратури, відкрите кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Наразі відбувається огляд місця події, збираються речові докази, проводяться допити.

«Таким чином, повсякденна робота органів прокуратури, і військової прокуратури зокрема, триває і дає свої результати», – зазначив він і додав, що вказаний працівник прокуратури пройшов конкурсний відбір і мав намір у складі нової команди Д. Сакварелідзе будувати «нову Україну».

«Але чи потрібна нам така «нова Україна?», – констатував Владислав Куценко.

 

  

Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ
Генеральної прокуратури України

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *