Студентка з Краматорська стала срібним призером на Всеукраїнській олімпіаді з комп’ютерних наук

22-24 березня 2016 року у Харківському національному університеті радіоелектроніки пройшла VIII Всеукраїнська студентська олімпіада з комп’ютерних наук. В інтелектуальному змаганні взяли участь 99 студентів з 38 вищих навчальних закладів 19 міст України.

Програма олімпіади складалася з виконання 8 завдань з програмування, дискретної математики, теорії ймовірностей і математичної статистики, чисельних методів, баз даних і комп’ютерних мереж. Відмінною особливістю цього року стало зменшення часу, який виділяється на вирішення завдань, до двох годин, і дозвіл користуватися привезеною з собою літературою, а також Інтернетом.

Честь Донбаської державної машинобудівної академії відстоювали студенти 3-го і 4-го курсів напрямів «Комп’ютерні науки» та «Системний аналіз». За результатами олімпіади диплом за 2-е місце отримала Марина Рибалко (ІТ-13-2).  

Нагадаємо, що студенти ДДМА мають найкращий сумарний результат за 8 років участі у Всеукраїнській олімпіаді (всі учасники постійно розміщуються у верхній «третини» підсумкової таблиці).

За інформацією управління у справах сім’ї та молоді ОДА

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *