Філія-Луганське облуправління АТ «Ощадбанк»: є перші результати …

Філія-Луганське облуправління АТ «Ощадбанк»: є перші результати економічного форуму «Луганська область: перспективи розвитку, виклики та можливості»

У середині березня в рамках проведення Днів Луганщини в м.Києві пройшов економічний форум «Луганська область: перспективи розвитку, виклики та можливості», де банківську систему регіону на форумі представило Луганське облуправління АТ «Ощадбанк».
На сьогодні можна наголосити, що за підсумками участі банку у форумі є перші вагомі результати. Для весняно-польових робіт сільськогосподарським підприємствам вже видано кредити на загальну суму 4,7 млн грн та погоджено кредит у сумі 2 млн грн; три підприємства відкрили свої рахунки в АТ «Ощадбанк»; для поповнення оборотних засобів прийнято заявки від сільськогосподарських підприємств на суму 23 млн грн; два підприємства звернулись за наданням кредиту на купівлю техніки (орієнтовна сума 1,7 млн грн).
Форум «Луганська область: перспективи розвитку, виклики та можливості» довів – попри складнощі та негаразди Луганщина розвивається, і АТ «Ощадбанк» відіграє в цьому значну роль.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *