Повернись живим”Бажаєте до кави наш фірмовий сирник?” – бадьоро запитав усміхнений офіціант. За вікнами

Повернись живим

"Бажаєте до кави наш фірмовий сирник?" – бадьоро запитав усміхнений офіціант.
За вікнами маленької кав’ярні прокидався старий Львів. Дівчата гонорово цокотіли по бруківці підборами. А перезбуджені ранньою весною хлопці, несоромлячись зупиняли погляди в районі їхніх декольте. Ми тим часом дихали цією легкістю і затишком, п'яніючи від думки про майбутні вихідні.
Десь в іншій реальності залишився столичний офіс, проспект Перемоги з одвічними корками, не зведені дебіти з кредитами, і нескінченні вхідні в телефоні. Львів, 541 км від Києва.
“Вам в капучино добавить топинг?», – кокетничала баристка кофейни на колесах. «Мне нет, а ей – да, ванильный», – не робея ответил Андрей. Взяв свой кофе, мы зашагали по пустой, полусонной Аркадии. Жадно вдыхая морозный и соленный воздух. Безумие ехать в Одессу в марте? А когда еще можно побыть с морем наедине )) С каждым «пыш-пыш» от волн, разлетались мысли о дедлайнах, верстке буклетов, назойливых клиентах и подрядчиков на фрилансере. Одесса, 475 км от Киева.
Заливши дизпаливо у старенький генератор, він вмикнув його, аби нагріти води. В одноразовій тарі вже були засипані дві ложки розчинної кави, і три кубики рафінованого цукру. Камрад, завжди лишає їх на столі, чекаючи мене з бойових. І я роблю так само. Пів року в окопах і бліндажах вчать дбати один про одного. Кип'яток через тонкий пластик опікав руки, що ще пахли порохом і димом. Але вже й не боліло, бо ми навчились жити із болем, і якщо ще болить – то ти ще живий. Околиці Донецька, 672 км від Києва.
Одна країна, а такі різні ранки… І як би не почався сьогодні твій, знай, що ти можеш повпливати на хід цієї війни.
Зокрема, допомогти бійцям 54 бригади бачити ворога ДО того, як він здійснить вистріл, а не ПІСЛЯ.
Хлопці зараз на позиціях у напрямку Дебальцево, по ним працює як важка артилерія, так і кулі ворожих снайперів.
Їм потрібені тепловізори Pulsar HD 38S, вартість одного – $2500.
Віра Прохира
Приват: 5457 0822 3299 9685 Дейнега Віталій
Всі реквізити і контакти тут:https://goo.gl/dV0iFn

https://www.facebook.com/backandalive/photos/a.346200..


Посилання
www.facebook.com

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *