Жебрівський вручив державні нагороди працівникам області

Голова Донецької ОДА Павло Жебрівський сьогодні під час засідання обласної колегії вручив державні нагороди кращим працівникам області.

За значний особистий внесок у соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток держави, зразкове виконання службового обов’язку та багаторічну сумлінну працю почесне звання «Заслужений працівник освіти України» присвоєно Вікторії Щербак, директорові Краматорської української гімназії.

Відзнаку «Заслужений лікар України» отримала Ніна Поречна, головний лікар комунальної лікувально-профілактичної установи «Селидівська центральна міська лікарня».

«Хочу привітати нагороджених, побажати їм натхнення і здобутків. Краматорську гімназію ми в цьому році повинні зробити найкращою гімназією в Україні. Для цього передбачаємо в обласному бюджеті достатній фінансовий ресурс», – наголосив очільник області.

Він також закликав усіх голів міст і районів подавати на нагородження кандидатури лікарів, які в 2014-2015 роках під час проведення АТО рятували життя поранених військових і мирних жителів.

Управління інформаційної політики та з питань преси облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *