(Відео)Марихуану, цигарки та алкогольні напої виявили прикордонники на Донеччині

Громадян, які намагалися перемістити через лінію розмежування цигарки, алкогольні напої  та марихуану затримали сьогодні прикордонники спільно з працівниками фіскальної служби в контрольних пунктах в’їзду-виїзду “Новотроїцьке” та “Гнутове”.
У транспортному засобі громадянина, який слідував на непідконтрольну територію через контрольний пункт “Новотроїцьке” прикордонники виявили 80 блоків цигарок різних марок і алкогольні напої на суму в 20 тисяч гривень.
У контрольному пункті вїзду-виїзду “Гнутове” наші правоохоронці виявили у двох випадках цигарки різних марок, а також марихуану і картки поповнення мобільного звязку. Чоловік, який слідував із Маріуполя в Торез прихопив із собою понад 100 пачок цигарок, 13 карток поповнення мобільного звязку номіналом в 40 та 100 гривень, мінеральні добрива та бензин. Для прийняття правового рішення особу та вилучений товар передано працівникам фіскальної служби. А в панелі біля ручки передач автомобіля “ВАЗ” у цьому ж пункті службова собака Лота винюхала близько девяти грам речовини сіро-зеленого кольору рослинного походження. Крім цього прикордонники спільно з працівниками фіскальної служби в ході поглибленого огляду транспортного засобу під передньою панеллю приладів виявили ще 250 пачок цигарок. За такі дії на порушника чекає адміністративна та кримінальна відповідальність.

Прес-служба Донецького прикордонного загону

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *