Юнак каже, що має ПМС одночасно зі своєю сусідкою

Джордж Фелловз, 22-річний студент, каже, що страждає від “чоловічих періодичних болей”. Про свій досвід він розповів ВВС Newsbeat.

За його словами, він настільки близький з Амбер-Мей Елліс, своєю найкращою подругою та сусідкою по квартирі, що щомісяця, коли вона почувається зле, його теж зводять судоми – аж настільки, що він змушений брати лікарняні.

“Я думаю, що це щось психологічне. Ми настільки близькі, що відчуваємо такі самі емоції”, – сказав Джордж Newsbeat.

Протягом останніх трьох років, продовжує він, “це було як за розкладом щомісяця”, а симптоми – такі самі, як у жінок під час їхніх періодичних болів.

“У мене болить нижня частина живота і пах. Я стаю дуже роздратованим, неуважним і сварюся з більшістю своїх друзів. А ще я стаю емоційним. Я не плакса, але у цей час щомісяця я ніби падаю в емоційну яму”, – каже він.

Утім, є одна принципова відмінність між тим, що відчуває Джордж, і що переживають жінки.

“Я справді думаю, що чоловіки можуть мати менструації без кровотечі”, – каже він.

“Якщо ти проводиш з кимось багато часу, ви стаєте справді близькими, я думаю, що це нормально, якщо ваші гормони синхронізуються”, – пояснює Джордж.

Він розповідає, що коли вперше його схопили судоми три роки тому, він звернувся до лікаря. Однак йому лише прописали таблетки від болю в животі, але жодного медичного пояснення свого недугу, Джордж так і не отримав.

У Королівському коледжі акушерів та гінекологів сказали, що Джордж справді може мати таку психологічну реакцію на нездужання Амбер, однак страждати від передменструального синдрому юнак не може за визначенням, адже він є гормонально обумовленим.

Утім, сам Джордж не називає свої відчуття повністю ідентичними з жіночими.

“Можливо, у порівнянні це просто дрібниця. Але я просто не звик до цього”, – каже він.

“У більшості жінок це відбувається протягом майже всього їхнього життя, а я живу з цим лише кілька років”, – резюмує Джордж.

What’s wrong with the BBC? This entry passed through the Full-Text RSS service – if this is your content and you’re reading it on someone else’s site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *