Валуйська загальноосвітня школа, Станично-Луганського району Луганської …

Валуйська загальноосвітня школа, Станично-Луганського району Луганської області, висловлює подяку прикордонникам

Колектив батьків, учнів, вчителів КЗ «Валуйська ЗОШ № 2 Станично-Луганського району Луганської області» щиро і від усього серця висловлює подяку військовим відділу прикордонної служби України «Станично-Луганське 2» Луганського прикордонного загону:
майору Сатиру В’ячеславу Юрійовичу
майору Гориненку Андрію Івановичу
капітану Чорному Ігорю Івановичу
лейтенанту Широкому Івану Сергійовичу
солдату Бегені Володимиру Миколайовичу
солдату Кочубею Олександру Миколайовичу
солдату Нагорському Віталію Володимировичу
за підтримку, за допомогу і безпосередню участь воїнів у житті школи. Протягом двох років вони здійснювали плідну співпрацю з учнями школи, сприяли вихованню патріотизму, поваги до військовослужбовців, бажання захищати Батьківщину.
Різноманітні заходу, проведені спільно зі службовцями дали змогу учням побачити приклад справжнього небайдужого ставлення до долі рідної Батьківщини, відчути повагу до військових ВСУ.
Батьківська турбота, вміння завжди прийти на допомогу – ось якості, притаманні цим військовим. Учням школи неодноразово надавалась матеріальна допомога, організовувались екскурсії, спортивні свята, змагання, зустрічі. За створену атмосферу доброзичливого батьківського ставлення до дітей та їх родин, за всебічну допомогу – низькій уклін і щира подяка нашим захисникам.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *