Генпрокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно Голови Державної служби зайнятості за одержання 662 тис грн хабара

Управлінням з розслідування особливо важливих справ Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України та управлінням процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих Департаменту процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих центрального апарату завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою Голови Державної служби зайнятості (Центрального апарату) у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що вказаний керівник центрального органу виконавчої влади у вересні 2015 року через посередника одержав від представників суб’єктів господарювання неправомірну вигоду у вигляді грошових коштів на загальну суму понад 622 тис грн за сприяння у перемозі вказаних вище суб’єктів господарювання під час проведення конкурсних торгів у процедурі державних закупівель.

Наразі, за результатами досудового розслідування обвинувальний акт скеровано на розгляд суду.

Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ
Генеральної прокуратури України

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *