Прес-центр штабу АТОЗведення прес-центру штабу АТО станом на 18:00 годину 14 квітня 2016 року:Сьогодні,

Прес-центр штабу АТО

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18:00 годину 14 квітня 2016 року:

Сьогодні, 14 квітня, у день другої річниці від початку антитерористичної операції на сході України російські найманці продовжують відстоювати інтереси своїх покровителів за допомогою зброї. Вперто нехтуючи необхідністю деескалації конфлікту вони вкотре безпідставно пробують звинувачувати Збройні Сили України у порушенні Мінських домовленостей та стражданні мирного населення Донбасу.

У продовж дня бойовики 50 разів відкривали вогонь по украпленням сил АТО. З ночі ворог 9 разів обстрілював Авдіївку зі стрілецької зброї та гранатометів. А починаючи із 6 ранку незаконні збройні формування три рази вели вогонь з мінометів калібру 82мм по Зайцевому, по одному разу по позиціях в Авдіївці та шахті Бутівка. Пізніше міномети калібру 120мм було використано ними проти захисників Опитного. Обстрілів зі стрілецької зброї та гранатометів зазнали наші позиції в районі Мар’їнки та Луганського, а в напрямку Новотроїцького бандитські угрупування скерували зенітні установки ЗУ-23-2.

Поруч з прицільними обстрілами ворог продовжує практику турбуючого вогню. У кожному випадку зближення противника на небезпечну відстань до наших опорних пунктів сили АТО відкривали вогонь у відповідь. Таких епізодів за сьогодні вже було 7. Майже всі в районі промислової зони Авдіївки.

Обстановка і надалі залишається складною з можливим подальшим загостренням. Втім, Збройні Сили України готові до будь яких варіантів розвитку подій.
https://www.facebook.com/ato.news/posts/1186070464737..1:27

1 переглядРечник АТО Віктор Шубец. Дайджест подій 14.04.2016 вечір

1:27

1 переглядРечник АТО Віктор Шубец. Дайджест подій 14.04.2016 вечір

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *