Вантаж на понад 500 тисяч гривень виявили прикордонники на лінії розмежування

   Прикордонники під час здійснення контрольних заходів на контрольних пунктах в’їзду-виїзду “Новотроїцьке” та “Гнутове” виявили вантаж в понад 500 тисяч гривень, який громадяни намагалися перемістити через лінію розмежування.

   У автомобілі “Фольцваген”  чоловік перевозив 200 коробок з медичним лейкопластиром, який прикордонники спільно з працівниками фіскальної служби виявили у багажному відсіку. Попередня сума оцінки складає 500 тисяч гривень.
   Ще один випадок переміщення зафіксували у контрольному пункті “Гнутове”. 41-річний українець в конструктивних особливостях транспортного засобу намагався провезти аксесуари для фото та відеотехніки, манжети до насосів, гідромуфти на загальну суму 23 тисячі гривень. Товари чоловік приховав у сидіннях та спеціально обладнаній схованці під обшивкою замість паливного баку.
   Транспортні засоби та виявлене передано органам за компетенцією. На громадян складено відповідні матеріали про порушення.
    У “Новотроїцькому” водій “Мерседесу”, який слідував на непідконтрольну територію спробував підкупити прикордонника за безперешкодний пропуск його транспортного засобу через лінію розмежування. 400 гривень чолові вклав у паспортний документ.
    За свої дії громадянин понесе відповідальність за ст. 369 КК України.
Прес-служба Донецького прикордонного загону

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *