Прес-центр штабу АТОЗведення прес-центру штабу АТО станом на 18:00 годину 17 квітня 2016 року:Сьогодні

Прес-центр штабу АТО
Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18:00 годину 17 квітня 2016 року:

Сьогодні 17 квітня, обстановка в зоні проведення антитерористичної операції порівняно з попередніми днями дещо стабілізувалась. Виконавці кремлівського плану завоювання Донбасу застосовували зброю проти українських воїнів 21 раз.

Ранок на Луганщині розпочався з вогневого удару по захисниках Кримського з напрямку Фрунзе. Саме тут ворогом було здійснено прицільний вогневий удар з мінометів калібру 82мм. Після відкриття нашими бійцями вогню у відповідь з АГС – обстріли припинилися.
На інших ділянках фронту бойовики використовували вогонь протитанкових ракетних комплексів, кулеметів, гранатометів та стрілецької зброї. Зокрема, в Луганському, Авдіївці, Широкіному, Старогнатівці, Ленінському, шахті Бутівці, а також Мар’їнці.
Користуючись зменшенням кількості обстрілів у зоні АТО підрозділи Збройних Сил України поповнюють боєприпаси та майно, відновлюють військову техніку.
Також цими вихідними групи цивільно-військового співробітництва спільно з департаментом цивільного захисту населення відновили постачання води в районі Зайцевого. А вже завтра роботи з допомоги місцевому населенню з газо та електропостачання плануються на інших напрямках.
https://www.youtube.com/watch?v=MVVteT43p90&featu..
https://www.facebook.com/ato.news?fref=nf1:19

1 переглядРечник АТО Віктор Шубец. Дайджест подій 17.04.2016 вечір

1:19

1 переглядРечник АТО Віктор Шубец. Дайджест подій 17.04.2016 вечір

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *