У Слов’янську вшанували пам’ять українського патріота Володимира Рибака

18 квітня в місті Слов’янську відбувся урочистий мітинг з нагоди вшанування українського патріота і активіста, депутата Горлівської міської ради Володимира Рибака.

Два роки тому, 17 квітня, чоловіка було викрадено та доставлено до Слов’янська за спробу зняти з адмінбудівлі прапор так званої «ДНР». За кілька днів тіла Володимира Рибака та його побратима з ознаками катувань були знайдені в річці Казенний Торець.

Вшанувати пам’ять загиблого патріота біля будівлі СБУ в Слов’янську прийшли міський голова Вадим Лях, т.в.о. заступника голови Донецької облдержадміністрації Ігор Стокоз, активісти, товариші та колеги. Також отець храму Андрія Первозванного провів паніхіду за убитим.

Ігор Стокоз звернувся до присутніх і пригадав, як вразила новина про насильницьку смерть Володимира Рибака українську громадськість.

«Мені дуже важко говорити зараз ці слова. Людина свідомо пішла на подвиг. Пішла на смерть заради України, заради її незалежності та державності, без будь-якої підтримки. Володимир Рибак – справжній герой своєї держави. Але вчинки таких людей, як він, надихають і вселяють надію. Вони свідчать, що Україна була, є і буде», – підкреслив т.в.о. заступника голови облдержадміністрації. 

Управління інформаційної політики та з питань преси облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *