Щодо обстановки на ділянці відповідальності Донецького прикордонного загону

   Над ранок бойовики здійснили 24 постріли 120 мм по позиціях сил АТО поблизу контрольного поста “Березове”, де несуть службу прикордонники Донецького загону. Снаряди розривались за кількасот метрів від позицій прикордонників. Внаслідок обстрілу ніхто із військовослужбовців Держприкордонслужби не постраждав. Вогонь у відповідь не відкривався. Крім того, як повідомлялося вчора КПВВ “Новотроїцьке” призупинило свою роботу у зв’язку з відмовою представників незаконних збройних формувань здійснювати пропуск осіб на даному напрямку. Наразі КПВВ “Новотроїцьке” не функціонує. Інформацію щодо відновлення оформлення осіб на даному напрямку буде надано додатково.
   Також, кількість транспортних засобів, яка очікувала на оформлення перед КПВВ “Гнутове” сьогодні ранком склала на виїзному напрямку 70 автомобілів, на в’їзному напрямку 30 автомобілів. Учора, терористи не пропустили 87 автівок через свій блокпост. Громадяни перетнули КПВВ “Гнутове” до його закриття і прослідували в напрямку непідконтрольної території, а вже о 22.45 у КПВВ “Гнутове” військовослужбовці Держприкордонслужби відновили пропуск осіб на в’їзному напрямку. Громадяни аби не залишитись на ніч перед блокпостом бойовиків, повернулись у зворотньому напрямку та були пропущені через КПВВ “Гнутове”.
   За минулу добу КПВВ “Гнутове” перетнуло 5231 осіб, 1128 транспортних засобів. що значно більше за попередню добу та 285 осіб і 45 транспортних засобів було пропущено на КПВВ “Новотроїцьке” до призупинення функціонування.
Прес-служба Донецького прикордонного загону

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *