Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of UkraineУ 2016 році

Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine

У 2016 році запланована участь підрозділів Збройних Сил України у 10 багатонаціональних навчаннях, із них 4 навчання на території України та 6 — поза її межами.

На території Міжнародного центру миротворчості та безпеки на Львівщині відбудуться багатонаціональне тактичне навчання з підготовки підрозділів збройних сил, Українсько-американське навчання «Репід Трайдент — 2016», Багатонаціональне командно-штабне навчання із залученням військ «Кленова Арка — 2016».

Крім того, в акваторії Чорного моря, в Одесі та на полігоні Широкий Лан пройде традиційне щорічне Українсько-американське командно-штабне навчання із залученням військ «Сі Бриз — 2016».

Поза межами України відбудуться:
Багатонаціональне командно-штабне навчання із залученням військ «Сейбер Гардіан — 2016» (Румунія);
Багатонаціональне тактичне навчання «Флеймінг Тандер — 2016» (Литва);
Багатонаціональне навчання «Світла Лавина — 2016» (Румунія);
Багатонаціональне тактичне навчання «Флеймінг Сворд — 2016» (Литва);
Багатонаціональне командно-штабне навчання із залученням військ «РЕГЕКС — 2016» (Боснія і Герцеговина);
Багатонаціональне міжвидове командно-штабне навчання із залученням військ «Анаконда — 2016», яке проходитиме з 7 по 17 червня у місті Дравсько Поморське в Польщі. Зазначене навчання є найбільшим за масштабом на території Європи у 2016 році.

В ході навчання «Анаконда — 2016» буде відпрацьовано питання підготовки та практичної інтеграції об’єднаних коаліційних сил під час планування та проведення операції у складному оперативному середовищі.

До участі у навчанні залучатимуться підрозділи та військовослужбовці від 23 держав-членів та партнерів НАТО загальною кількістю до 27 тисяч осіб: bit.ly/1NFivpv


Посилання
bit.ly

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *