Кличко виступив перед студентами Оксфорду

Київський мер на запрошення дискусійної спільноти Оксфорд Юніон виступив та поспілкувався зі студентами Оксфордського університету і членами спільноти.

Про це інформує VIDIA з посиланням на прес-службу Віталія Кличка.

Фото: прес-служба Віталія Кличка

Однією з тем зустрічі з британською молоддю стала ситуація в Україні і те, яким бачить держава своє майбутнє, і що збирається робити для того, щоб успішно рухатися вперед.

У відповідь на запитання про агресію Росії на сході України Кличко зауважив, що політика держави-агресора не має перспектив і заводить у глухий кут саму Росію.

«Російська агресія на сході України і те, як Росія вчинила з Кримом, ще раз показали, що імперські замашки цієї держави нікуди не зникли. Російська Федерація намагається будь-якими методами відтворити імперію. І сьогодні цьому протистоїть Україна», – сказав Віталій Кличко.

Оксфорд Юніон – одна з найвпливовіших дискусійних спільнот, яка об’єднує випускників Оксфордського університету. Це третє з найстаріших університетських об’єднань у Великій Британії, засноване в 1823 р. Серед його членів – відомі британські та світові політики, спікерами під час дискусій були Уінстон Черчілль, Рональд Рейган, мати Тереза, Далай-лама та інші світові лідери.

Нагадаємо, суденти Гарварду приїдуть в Україну спостерігати за ходом реформ.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *