Підсумки обласного етапу ХІ Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця»

27 квітня 2016 року на базі Донбаської державної машинобудівної академії відбулося урочисте закриття ХІ Всеукраїнської акції «Серце до серця». На церемонії були присутні представники міст та районів  області: Слов’янська, Дружківки, Костянтинівки, Торецька, Костянтинівського районів та ін.  Цього року акція проводилася з 4 по 24 квітня 2016 року з метою збору коштів на придбання медичного обладнання для реанімаційних відділень в обласні дитячі лікарні України.  

До проведення акції залучалися волонтери з молодіжних та дитячих громадських організацій, учні загальноосвітніх шкіл, студенти вищих навчальних закладів, жителі міст та районів. Спільними зусиллями, під час проведення масових заходів, благодійних концертів, виставок, спортивних змагань, фестивалів, в місцях відпочинку, торгівельних комплексах відбувався збір коштів для закупівлі медичного обладнання.  

За попередніми даними під час проведення акції від Донецької області було зібрано близько 92 тисяч гривень. Ці кошти будуть направлені на закупівлю обладнання для реанімаційних відділень дитячих лікарень.

За інформацією управління у справах сім’ї та молоді ОДА

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *