Юрій Клименко: «Ми наполягаємо на тому, щоб «ЛЕО» не відключало від …

Юрій Клименко: «Ми наполягаємо на тому, щоб «ЛЕО» не відключало від енергопостачання об’єкти життєдіяльності у регіоні»

У Луганській обласній військово-цивільній адміністрації відбулася робоча нарада з питання відключення від енергопостачання об’єктів соціальної сфери, освіти та охорони здоров’я «Луганським енергетичним об’єднанням».
Зокрема, стало відомо, що приватна компанія «ЛЕО», яка досі юридично зареєстрована на непідконтрольній українському Уряду території, відключила від електропостачання ряд об’єктів.
Під відключення потрапили: водоканал у смт Троїцьке – 2 300 абонентів залишилися без води, 3 дитячі садочки, 3 школи, центральна районна лікарня та будинок для людей похилого віку, у смт Новопсков – без водопостачання 750 абонентів, школа, дитячий садок та ще ряд об’єктів в інших районах.
«Я хочу нагадати всім, що у нас на території Луганської області з січня минулого року введений надзвичайний стан, і ми зараз проводимо засідання штабу саме по надзвичайній ситуації. Ми наполягаємо на тому, щоб «ЛЕО» не відключало від енергопостачання об’єкти життєдіяльності у регіоні», – наголосив заступник голови Луганської обласної державної адміністрації Юрій Клименко.
Юрій Юрійович нагадав представнику «ЛЕО», що в Луганській області є стратегічні об’єкти, які не можна відключати від електропостачання.
«Ми неодноразово порушували це питання на вищому рівні. Луганською обласною адміністрацію підготовлено пакет документів до нового Прем’єр-міністра України по ситуації», – повідомив Клименко.
«Протягом свят з 1 по 10 травня вода у людей буде. Об’єкти водопостачання, які відключили, знову підключать. Школи, дитячі садки, соціальні відключатися від електропостачання не будуть. Якщо є факти відключення ми готові реагувати», – сказав представник «Луганського енергетичного об’єднання» Андрій Колосов.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *