Керівництво Донецької ОДА привітало батальйон “Київська Русь” з травневими святами

30 квітня заступник голови облдержадміністрації Владислав Лаврик завітав до 25-го окремого мотопіхотного батальйону «Київська Русь» з нагоди свята Великодня.

“В першу чергу, мені б хотілося сказати вам “велике дякую” за допомогу, яку ви надали Центру соціально-психологічної реабілітації дітей служби у справах дітей Краматорської міськради. Бійці батальйону стали справжніми янголами-охоронцями для цих дітей. Нехай ці світлі почуття, які вихованці Центру подарували вам, зігрівають ваші серця в той час, коли бракує віри та надії, сили йти вперед до перемоги. Хай береже вас Господь! Ми віримо в вас”, – звернувся до бійців батальйону Владислав Лаврик.

Заступник голови облдержадміністрації батальйону «Київська Русь» солодощі до Великодніх свят від ПрАТ “Дзержинський хлібокомбінат” і Cлов’янської кондитерської фабрики “Valencia” та інші продукти харчування, а також вручив запрошення на відзначення Дня Європи 9 травня у Краматорську.

Командир батальйону Євген Олександрович висловив подяку Донецькій облдержадміністрації, а також привітав мешканців Донецької області з Днем пам’яті та примирення і Днем Європи та зазначив, що наразі боротьба на Донбасі є важливою не тільки для України, а й для всієї Європи.

“Сьогодні Україна стала на шлях європейського розвитку. Це рішення і цей шлях є безумовно вірними. Саме тому відзначення Дня Європи – дня Миру та Єдності разом зі всією світовою спільнотою є дуже важливим для всіх нас. В цей день ми відзначаємо нашу спільну перемогу над нацизмом. Відзначення такого світа має стати об’єднуючим фактором для України та всього світу у світлі боротьби за мир”, – наголосив командир батальйону.

Управління інформаційної політики та з питань преси облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *