У Слов’янську відбувся фінал обласної спартакіади серед депутатів

28-29 квітня в Слов’янську пройшов фінал обласної спартакіади серед депутатів обласних, районних, міських, сільських і селищних рад Донецької області.

Його учасниками стали 5 команд, які отримали право боротися за звання переможця за підсумками двох зональних етапів змагань. Депутати представляли Краматорську міськраду, Слов’янську, Добропільську, Великоновосілківську і Першотравневу районні ради.

Привітати учасників прийшли почесні гості: начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик, голова Слов’янської районної ради Костянтин Черніков, голова Першотравневої районної ради Володимир Топузов і його заступник Світлана Олефір, секретар міськради Краматорська Денис Ошурко.

– Дуже приємно бачити у фіналі спартакіади серед депутатів представників як півночі, так і півдня Донецької області. Це свідчить про те, що проведення таких змагань на Донеччині  стає хорошою традицією. Депутати на спортивних майданчиках у прагненні перемогти відпрацьовують вміння працювати в команді, приймати найбільш вірні рішення. Таким чином, народні обранці слугують яскравим прикладом у веденні здорового способу життя, у змагальній атмосфері глибше розуміють переваги занять фізичною культурою та спортом, і, таким чином, здатні донести це до своїх виборців, – відзначив Володимир Мицик.

Учасники спартакіади змагалися в п’яти видах спорту: міні-футболі, волейболі, настільному тенісі, шахах та шашках.

За підсумками всіх видів змагань найкращою стала команда Слов’янської районної ради, яка набрала 468 очок. Друге місце посіли представники Першотравневої районної ради (435 очок), а третє – Краматорської міської ради (408 очок).

Депутати зі Слов’янського району стали переможцями змагань з волейболу, футзалу та шашок. Команда Добропільського району посіла перше місце в настільному тенісі, а Краматорська – у шахах.

Срібні призери спартакіади, депутати з Першотравневого району, посіли другі місця в волейболі та шашках, треті місця – у футзалі, настільному тенісі та шахах.

Відзначимо, що за підсумками обласної спартакіади буде сформована команда, яка представить Донеччину на Всеукраїнських змаганнях.

За інформацією управління з питань фізичної культури та спорту ОДА

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *