В Великодню суботу до військовослужбовців 24-ї Залізної завітав в гості військовий капелан Української Греко-Католицької

В Великодню суботу до військовослужбовців 24-ї Залізної завітав в гості військовий капелан Української Греко-Католицької Церкви отець Любомир Яроцький. Під час свого візиту по різних підрозділах, святий отець освятив великодні паски, яйця, масло та всі інші святкові атрибути столу, які наші захисники підготували для зустрічі Воскресіння Христового.
Під час відправи отець Любомир подякував всім військовослужбовцям, які на даний час захищають батьківщину на передових позиціях лінії оборони, прирівнявши їх з тим світлом, яке ніколи не зможе поглинути темрява.
Також наші герої мали можливість приклонитись перед Плащеницею Господньою, яку привіз з собою отець Любомир.
Для зустрічі свята Великодня військовослужбовці готувались ретельно. Писанки на столі для освяти теж були присутні. Причому ці писанки наші захисники готували власноруч. Правда замість фарб та писачка хлопці використовували маркер, але результат вийшов дуже достойний.
З освяченими пасками та хорошим передсвятковим настоєм весь особовий склад подякуав священнослужителю та продовжив підготовку до зустрічі Великодня.
Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *