Замість Туки Луганщину очолить депутат від БПП Юрій Гарбуз

Юрій Гарбуз керував приватним фермерським господарством, в 2003-2005 роках — був директором Луганського обласного комунального закладу «Козачий кінний театр» в Міловому

Кабінет міністрів України схвалив сьогодні на засіданні призначення головою Луганської обласної військово-цивільної адміінстраціі народного депутата України від фракції «Блок Петра Порошенка», уродженця селища Мілове Луганської області Юрія Гарбуза. Про це повідомив міністр аграрної політики Тарас Кутовий.

Очолював Луганську обладміністрацію з липня минулого року Георгій Тука сьогодні призначений заступником міністра з питань окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб.

Про це під час засідання Кабінету міністрів заявив прем’єр Гройсман.

«Переходимо до розгляду кадрових питань. Відповідно до переліку: про призначення зачитав призначення Оксани Макарової першим заступником фінансів України, про призначення Туки Георгія Борисовича заступником міністра з питань окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України», — сказав Гройсман.

Юрій Гарбуз народився 18 листопада 1971 року в смт Мілове. Починав трудову діяльність вчителем в сільській школі. У 2006 році здобув вищу освіту в Луганському аграрному університеті за спеціальністю «менеджер-економіст». Керував приватним фермерським господарством, в 2003-2005 роках — директор Луганського обласного комунального закладу «Козачий кінний театр» в Міловому.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *